Allround Warehouse Employee Service › Bollegraaf Recycling Solutions

Allround Warehouse Employee Service

Allround Warehouse Employee Service

Als allround warehouse employee service houd jij je dagelijks bezig met het coördineren, begeleiden, administreren en bewaken van de voorraad, inkoopdelen, materialen, halffabricaten en gereedschappen en uitgifte hiervan aan de serviceafdeling. Omdat werkzaamheden binnen de serviceafdeling vaak spoed vereisen, ben je uitstekend in staat om snel te schakelen en ben je in staat onder deze hectiek rustig te blijven. Je draagt bij aan een optimale verwerking van de inkomende en uitgaande goederen, alsook het beheer van de voorraad en uitgifte van goederen aan de service, maar hebt ook frequent contact met het productiegerichte magazijn. Je maakt hierbij gebruik van een ERP automatiseringssysteem (Axapta). Ook ben je zeer kritisch ingesteld met betrekking tot kwalitatief hoogstaande goederen welke door de leveranciers worden afgeleverd. Je draagt bij aan het ontwerpen, invoeren en bewaken van processen binnen Axapta om een optimaal beheer te realiseren van een warehouseorganisatie. Deze procedures hebben betrekking op ontvangst, controle, identificatie, opslag, beheer, registratie en uitgifte. Het zorgen voor een goede indeling van het servicemagazijn en een doelmatige outillage. De dagelijkse activiteiten, methodes en middelen voor efficiënte bedrijfsvoering van een modern magazijn kennen voor jou geen geheimen. Je beschikt over een bewezen ervaring in het implementeren van verbeteringen die resulteren in warehouse excellence.

Je profiel
* Minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een logistieke en/of bedrijfskundige richting, aangevuld met minimaal een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
* Kennis van en ervaring met logistieke processen en warehousing en het doorvoeren van de nodige verbeteringen hierin, bij voorkeur opgedaan in de maakindustrie.
* Kennis van administratieve processen m.b.t. logistiek en warehousing, ervaring in het werken met ERP en Excel.
* Je bent in het bezit van een hijsbewijs en heftruck certificaat (of bent bereid deze te halen).
* Een stevige persoonlijkheid, accuraat, flexibel, resultaat gedreven en ambitieus.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie. Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website.

Organisatie
Bollegraaf Recycling Solutions is in 1961 opgericht in Nederland en bestaat uit twee zusterbedrijven; Bollegraaf Recycling Machinery B.V. te Appingedam en Lubo Systems BV te Emmen. Bollegraaf staat wereldwijd bekend als “solutions provider” voor de afvalproblemen van haar klanten, die actief zijn binnen de recyclingindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Appingedam, waar ongeveer 150 werknemers werken. Samen met de werknemers in Emmen wordt er gewerkt aan de ontwikkeling, verkoop en productie van deze turn-key oplossingen. Deze oplossingen bestaan o.a. uit het produceren van complete sorteersystemen en overige scheidingstechnologieën zoals sterrenzeven, robotica, balenpersen en shredders. Wij zijn een informele organisatie met korte lijnen, waarbij de communicatie open en direct is. De gehele Bollegraaf Holding, heeft ongeveer 200 werknemers in dienst en heeft kantoren en agenten in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië. De directie van Bollegraaf Recycling Machinery heeft een ambitieuze, maar haalbare groeistrategie geformuleerd. Dit heeft o.a. tot gevolg dat Bollegraaf actief nieuwe markten en producten ontwikkelt en zich continu zichtbaar en herkenbaar wil opstellen in de markt.

Allround Warehouse Employee Service