Commercieel technisch medewerker binnendienst › Bollegraaf Recycling Solutions

Commercieel technisch medewerker binnendienst

Commercieel technisch medewerker binnendienst

Introductie
Ben jij service en klantgericht, planmatig sterk, proactief, accuraat, en commercieel? Reageer dan op deze vacature en kom ons After Sales team versterken!

De functie
In deze veelzijdige spin-in-het-web rol ben je de interne schakel tussen de klant enerzijds en de interne after sales organisatie anderzijds. Om dit goed te kunnen, heb je naast een technische opleiding, aantoonbare commerciële ervaring in een binnendienst functie. Je adviseert de klant, bedenkt een oplossing, maakt offertes en bereidt de inzet van de monteur en/of de zending van spareparts voor. Je communiceert gemakkelijk in de Engelse taal en beheerst daarnaast een andere vreemde taal. Je bent volledig op de hoogte van lopende offertetrajecten en bent hiervoor het technische en commerciële aanspreekpunt voor zowel de klant en accountmanager after sales als ook de interne organisatie. Je communiceert op proactieve wijze en zorgt dat de benodigde informatie door de diverse collega’s en afdelingen wordt aangeleverd. Je houdt gedurende het offertetraject als ook ten tijde dat de monteur op locatie is, contact met de klant met als doel een zo groot mogelijke klanttevredenheid. Je hebt ervaring in een technische after sales/serviceomgeving en levert vanuit je ervaring en expertise een bijdrage aan de verdere inrichting en professionalisering van gestandaardiseerde geautomatiseerde werkprocessen (in een ERP-omgeving).

Je profiel
Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBO+ niveau aangevuld met relevante werkervaring in een technisch-commercieel georiënteerde, dienstverlenende functie. Je bent communicatief vaardig, proactief en sterk klantgericht ingesteld. Je bent een dienstverlenende maar wel kritische persoonlijkheid, die klanten, verkopers en de interne organisatie op zaken durft aan te spreken en te attenderen. Je bent zeer accuraat en organisatorisch sterk onderricht. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift + een andere moderne vreemde taal. Eigenschappen die je daarnaast kenmerken zijn: doorzetter, doener, planmatig sterk, empathisch, denken in oplossingen, hands-on/pragmatisch, aantoonbare technische ervaring, geen 9-5 mentaliteit, fulltime beschikbaar.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gordon Abraham, Director After Sales, via 0596-654333.

Organisatie
Bollegraaf Recycling Solutions is in 1961 opgericht in Nederland en bestaat uit twee zusterbedrijven; Bollegraaf Recycling Machinery B.V. te Appingedam en Lubo Systems BV te Emmen. Bollegraaf staat wereldwijd bekend als 'solutions provider' voor de afvalproblemen van haar klanten, die actief zijn binnen de recyclingindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Appingedam, waar ongeveer 200 werknemers werken. Samen met de werknemers in Emmen wordt er gewerkt aan de ontwikkeling, verkoop en productie van deze turn-key oplossingen. Deze oplossingen bestaan o.a. uit het produceren van complete sorteersystemen en overige scheidingstechnologieën zoals sterrenzeven, robotica, balenpersen en shredders. Wij zijn een informele organisatie met korte lijnen, waarbij de communicatie open en direct is. De gehele Bollegraaf Holding, heeft ongeveer 275 werknemers in dienst en heeft kantoren en agenten in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië. De afdeling service & aftersales verleent wereldwijd service en onderhoud aan machines en sorteerlijnen bij onze klanten op locatie, lost storingen op aan deze machines en sorteerlijnen en is verantwoordelijk voor het installeren van complete projecten bij de klant. De afdeling bestaat uit een binnendienst die zich bezig houdt met de planning en werkvoorbereiding van de werkzaamheden die bij de klant moeten plaatsvinden en de verkoop van Spareparts. In de buitendienst werken ca. 15 allround servicemonteurs, verspreid over diverse landen.