After Sales Representative › Bollegraaf Recycling Solutions

After Sales Representative
Blocks overlay

After Sales Representative

Ben jij klantgericht, ondernemend en denk je in kansen en oplossingen? Ben je daarnaast een procesdenker en kun je planmatig werken? Kom dan ons aftersalesteam versterken!

In deze veelzijdige spin-in-het-web rol ben je de schakel tussen de klant enerzijds en de interne after sales-organisatie anderzijds. Je adviseert de klant, bedenkt een oplossing, maakt offertes en bereidt de inzet van de monteur en/of de zending van spareparts voor. Je communiceert gemakkelijk in de Duitse taal, zowel in woord als geschrift, en beheerst daarnaast een andere vreemde taal, waarbij Frans een pré is. Je bent volledig op de hoogte van lopende offertetrajecten en bent hiervoor het technische en commerciële aanspreekpunt voor zowel de klant als je interne stakeholders. Je communiceert op proactieve wijze en zorgt dat de benodigde informatie door de diverse collega’s en afdelingen wordt aangeleverd. Je houdt gedurende het offertetraject als ook ten tijde dat de monteur op locatie is, contact met de klant met als doel een zo groot mogelijke klanttevredenheid. Je hebt ervaring in een technische after sales/serviceomgeving en levert vanuit je ervaring en expertise een bijdrage aan de verdere inrichting en professionalisering van de werkprocessen

Interesse?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Haiko de Jong, manager backoffice After Sales, via 0596-654333.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

After Sales Representative