Calculator Sales › Bollegraaf Recycling Solutions

Calculator Sales
Blocks overlay

Calculator Sales

Wegens een aantrekkende markt en de toenemende complexiteit en omvang van orders zijn wij ter uitbereiding en verdere professionalisering van de sales-organisatie op zoek naar een

Calculator Sales

De functie
Als Calculator ben je verantwoordelijk voor betrouwbare kostenberekeningen van nog te vergaren projecten.
Je bespreekt met de Sales Engineer en Sales Manager na de aanvraag van een tender, welke technische specificaties en eventueel specials er zijn en kunt op basis hiervan de aanvraag analyseren. Je zet de technische klantwensen om in calculaties voor de gehele sorteerinstallatie op basis van een 2 of 3D tekening, met behulp van de calculatiesoftware. Je bent accuraat en hebt een hands-on mentaliteit. Je wacht niet af, maar weet door proactief te communiceren de informatie te vergaren van de verschillende functionarissen teneinde je calculaties tot een goed resultaat te brengen.
De zogenaamde specials (alsmede de arbeidsuren die hiermee gemoeid zijn), welke niet zijn opgenomen in de calculatiesoftware, weet jij qua kosten goed te schatten op basis van jouw technische ervaring. Ontbrekende kennis v.w.b. omvang van werkzaamheden kun je in overleg met engineering of werkvoorbereiding invullen.
Voor een betrouwbare berekening maak je tevens gebruik van opgevraagde offertes voor onderdelen van onze installaties welke door derden worden geproduceerd. Uiteindelijk stel je op basis van de vergaarde berekeningen en specificaties, de technische offerte op waarmee de Sales Engineer de tender verder kan afronden.

Je profiel
Je beschikt over een afgeronde opleiding MTS-WTB, aangevuld met ervaring in een vergelijkbare functie op het snijvlak tussen commercie en techniek. Je hebt ervaring in het opstellen van calculaties van mechanische constructies en kunt tekeningen in 2D en 3D lezen en maken. Bij voorkeur heb je gewerkt in AutoCad en Inventor.
Je hebt goede kennis van Excel en je beheerst de Engelse taal voldoende in woord en geschrift.
Het hebben van elektrokennis en het kunnen lezen van Franse en Duitse stukken is een pre.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website. Voor verdere informatie over de procedure kun je contact opnemen met Harriet Smith, HR Business Partner, via telefoonnummer 0596-654333. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Vincent Boyer, Manager Sales Engineering, tevens onder hierboven genoemd telefoonnummer te bereiken.