Field Service Engineer › Bollegraaf Recycling Solutions

Field Service Engineer
Blocks overlay

Field Service Engineer

Bollegraaf heeft ter uitbreiding van het Europese Serviceteam meerdere vacatures in Midden- en Zuid Nederland, België en Duitsland

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor het gebruiksgereed installeren, opleveren en onderhouden van installaties en machines. Je lost storingen en klachten op aan installaties. Deze storingen kunnen elektrisch, hydraulisch en/of mechanisch van aard zijn. Daarnaast plaats je de installaties en de machines en stelt deze in bedrijf. Ook behoort het verrichten van preventief onderhoud aan machines  tot je takenpakket. Je onderhoudt contact met de klant, voor zover het de installatie van machines of storingen aan machines van de betreffende klant betreft en je  instrueert de klant t.a.v. het gebruik en operationeel onderhoud van de machine. Je werkgebied betreft hoofdzakelijk Zuid - Nederland en België. Inzet in Frankrijk en Duitsland en af en toe elders in Europa / de wereld behoort ook tot de mogelijkheden.

Je profiel

Je beschikt over een afgeronde opleiding MTS-WTB of gelijkwaardig en hebt daarnaast door cursussen en/of werkervaring kennis opgedaan van elektrotechniek en hydrauliek (een elektrotechnische opleiding, aangevuld met ervaring/ opleiding in WTB is ook passend).

Je beschikt over meerdere jaren relevante werkervaring,  opgedaan in een vergelijkbare functie. Ook heb je ervaring met het lezen van elektrische en hydraulische schema’s, aansluittekeningen en werktuigbouwkundige tekeningen. Je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden,  ook in het Engels. Duits en/of Frans is een pre. Als Field Service Engineer  ben je de ambassadeur van ons bedrijf. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn daarom absolute vereisten. Je dient bereid te zijn om  ook buiten de normale werktijd inzetbaar te zijn en zo nodig op locatie te overnachten. Je hebt derhalve geen 8-5 mentaliteit.

Je bent woonachtig in de regio Midden/Zuid- Nederland of België of bent bereid je daar te vestigen.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid  binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar:  sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hendrik Nijboer, Service Coördinator, via 0596-654333.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld