Junior Controller › Bollegraaf Recycling Solutions

Junior Controller
Blocks overlay

Junior Controller

Junior Controller

Vanwege toenemende werkzaamheden, alsmede interne verschuivingen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze;

Junior Controller

De functie
Als Junior Controller, lever je samen met je collegae een belangrijke bijdrage in het verbeteren van de financiële performance van de organisatie. Je doet dit door het bieden van inzicht en advies m.b.t het verbeteren en van de processen binnen de (financiële) organisatie.
Binnen de afdeling zorg jij voor het opstellen, bewaken en analyseren van budgetten en forecasts.
Jij bent verantwoordelijk voor het leveren van analyses en adviezen (en rapporteert deze) op het vlak van zowel periodieke als ad hoc managementinformatie m.b.t. winstgevendheid-, maand-, KPI-, en kostenplaatsen.

Je ontwikkelt (mede) methodieken om knelpunten te signaleren en resultaten stuurbaar en inzichtelijk te maken. Je past verbeteringen toe om processen efficiënter en effectiever te laten verlopen (zoals bereiken van extra efficiency door systemen anders in te richten). Indien nodig zal je waar nodig, een ondersteunende rol bekleden in Financial Control.

Je maakt als Junior Controller deel uit van de afdeling Finance en rapporteert aan de Business Controller maar bent sparringpartner voor het gehele MT.

Jouw profiel
Jij hebt een aantal jaren ervaring als assistent accountant bij een accountantskantoor of als assistent controller binnen een profit organisatie en je bent opzoek naar een tweede stap in je carrière. Je beschikt over Bachelor/Master niveau in een economische richting (bij voorkeur accountancy of bedrijfseconomie). Je bent stressbestendig en vindt het interessant om in een veranderende organisatie te werken. Je bent een zelfredzaam en initiatiefrijk persoon die nauwkeurig, analytisch en communicatief vaardig is. Uiteraard heb jij de juiste accounting skills ontwikkeld en kan jij goed overweg met MS office. Als je ervaring hebt met ERP pakketten is dat een meerwaarde. Belangrijk is dat je commercieel bent ingesteld en ondernemend bent.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende fulltime functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 

Interesse
Geïnteresseerd? Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Maat , Business Controller, telefoon 0596-654333. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.