Operationeel Inkoper › Bollegraaf Recycling Solutions

Operationeel Inkoper
Blocks overlay

Operationeel Inkoper

Wij zijn op zoek naar een enhousiaste en ambitieuze

Operationeel Inkoper

Bollegraaf Recycling Solutions staat internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. We hebben vestigingen danwel agenten in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië en onze machines vind je terug over de hele wereld Zo wordt bijvoorbeeld 80% van het huisafval in New York door een Bollegraaf machine verwerkt!

In Appingedam en Emmen werken circa 200 werknemers continu aan onze producten. Van R&D tot productie alles hebben we in eigen ‘huis’.

Met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. Onze systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. Je kunt je vast voorstellen dat we ons in een groeimarkt begeven, hergebruik en recycling is immers de basis van een circulaire economie waar veel overheden naar (gaan) streven.

Heb jij een technische achtergrond en wil jij impact hebben op een duurzame wereld en wil je ons helpen groeien dan is de functie Operationeel Inkoper wellicht interessant voor jou.

Wat ga je inhoudelijk doen?

Als Operationeel inkoper zijn je werkzaamheden zeer divers. Je staat dagelijks in contact met je interne klanten en leveranciers in de gehele supply chain en zorgt dat middelen tijdig, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen de juiste voorwaarden worden geleverd. Je bouwt een netwerk van contacten op en beheert deze. Jij denkt altijd 5 stappen vooruit zodat onze productie nooit stil hoeft te staan en tijdig kan leveren conform afspraak aan onze klanten.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een (Inkoop)opleiding op HBO niveau, hebt enkele jaren relevante werkervaring en hebt affiniteit met techniek. Je bent zelfstandig, stressbestendig en communicatief vaardig. Tevens beschik je over goede commerciële vaardigheden, ben je prijs- en kostenbewust, gestructureerd en ook in staat om goede relaties op te bouwen ten behoeve van langdurige samenwerkingen. Kennis van ERP systemen is een pré.

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming.

•     Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring

•     27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar

•     Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV dagen voor extra salaris

•     Een actieve personeelsvereniging

•     Leuk en professioneel team

Heb je interesse?

Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@bollegraaf.com. Je zult dan spoedig een reactie terug ontvangen.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.