Project Engineer › Bollegraaf Recycling Solutions

Project Engineer
Blocks overlay

Project Engineer

Vanwege toenemende werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Project Engineer

De functie
Je tekent en construeert  (delen van) projecten voor onze klanten. Je vertaalt het functionele ontwerp van verkochte installaties naar het technisch ontwerp van de complete opstelling. Je zet deze opstelling uit zodat dit past binnen de (modulaire) basisontwerpen van engineering. Je voegt  eventueel ontbrekende mechanische delen toe en indien noodzakelijk los je in samenspraak met de Lead Engineer geconstateerde technische (of soms functionele) conflicten in het ontwerp op. Het technische ontwerp komt tot stand in nauwe samenwerking met de klant en de afdeling Sales.
Tijdens de realisatiefase ben je samen met de Lead Engineer het technische aanspreekpunt voor de uitvoerende organisatie.
 

Jouw Profiel

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HTS werktuigbouw opleiding óf MTS werktuigbouwkunde met meerdere jaren ervaring in de metaalindustrie.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Een extra taal is een pré.
  • Je hebt uitstekende kennis van 3D ontwerpprogramma Inventor.


Wij bieden

  • Een uitdagende functie binnen een dynamische groeiende organisatie
  • Een salaris dat aansluit bij ervaring, opleiding en de aard van de werkzaamheden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Leuk en professioneel team

Interesse

Geïnteresseerd? Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.