Sales Engineer Upgrades › Bollegraaf Recycling Solutions

Sales Engineer Upgrades
Blocks overlay

Sales Engineer Upgrades

Ben jij klantgericht, ondernemend en denk je in kansen en oplossingen? Ben je daarnaast een procesdenker en kun je planmatig werken? Kom dan ons aftersalesteam (BRM/LUBO) versterken!

De functie
Door de ontwikkelingen van de laatste jaren kunnen we onze klanten enkele, of vele jaren na aanschaf van onze installaties, upgrades bieden.
In deze nieuwe, nog in detail te vormen functie heb jij regelmatig contact met onze klanten.

In deze(technisch-) commerciële rol verken je waar de klantbehoeften kunnen liggen in verband met de inmiddels vernieuwde methoden en technieken die wij in onze machines gebruiken. Met andere woorden: je onderzoekt de mogelijkheden voor de klant om een upgrade op hun installatie toe te passen. Ook vanuit het contactcenter op de After Sales afdeling kunnen verzoeken tot het toepassen van een upgrade ter sprake komen. Jij pakt deze verzoeken zelfstandig op en omdat jij denkt in oplossingen, weet jij een dusdanige klantvraag snel om te zetten in een commerciële aanbieding.

De upgrades kunnen zowel mechanisch, als op het gebied van hard-of software zijn. Door enerzijds jouw technische kennis en anderzijds jouw commerciële vaardigheden, weet je waar het grootste voordeel behaald zou kunnen worden in de output, maar bovenal weet je dit over te brengen aan onze klanten. Intern weet jij waar jij je kennis moet halen en zal je frequent contact hebben met Marketing, Research & Development, (E-)Engineering en overige stakeholders binnen zowel Bollegraaf als LUBO. 

Je profiel
Jij weet hoe je jouw collega’s betrokken krijgt in jouw projecten en kunt heldere afspraken maken en hierop proactief rappelleren. Jij voert namelijk je werkzaamheden uit naast de ‘reguliere’ projectorganisatie en moet je collega’s in beweging zien te krijgen om jouw (deel-) projecten prioriteit te maken. Je bent daarom planmatig sterk, onafhankelijk en proactief. Je vindt het leuk om veelvuldig contact te hebben met anderen en je communiceert op dusdanige wijze dat je ervoor zorgt dat de benodigde informatie door de diverse collega’s en afdelingen tijdig en accuraat wordt aangeleverd. 

  • HBO werk- en denkniveau. Dit kan een commerciële achtergrond met affiniteit voor techniek zijn, maar ook een technische achtergrond met commerciële drive.
  • Je vindt het leuk om geregeld klanten te bezoeken om mogelijkheden tot verbeteringen door te spreken, alsmede om vele contacten intern te hebben en mensen om je heen te verzamelen die jou ondersteunen bij het vervullen van de klantbehoefte.
  • Je hebt relevante werkervaring in een technisch-commercieel georiënteerde, dienstverlenende functie.
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en klantgericht ingesteld.
  • Je denkt in kansen en oplossingen en bent ondernemend ingesteld.
  • Je bent een dienstverlenende maar wel kritische persoonlijkheid.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende fulltime functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gordon Abraham, Director of After Sales & Service, via 0596-654333.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld