Team Leader Projectmanagement › Bollegraaf Recycling Solutions

Team Leader Projectmanagement
Blocks overlay

Team Leader Projectmanagement

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze,

Team Leader Projectmanagement

Bollegraaf Recycling Solutions staat internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. We hebben vestigingen danwel agenten in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië en onze machines vind je terug over de hele wereld. Zo wordt bijvoorbeeld 80% van het huisafval in New York door een Bollegraaf machine verwerkt!

In Appingedam en Emmen werken circa 200 werknemers continu aan onze producten. Van R&D tot productie; alles hebben we in eigen ‘huis’. 

Met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. Onze systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. We begeven ons in een groeimarkt: hergebruik en recycling is immers de basis van een circulaire economie waar veel overheden naar (gaan) streven.

De functie
Als Team Leader Projectmanagement geef je leiding aan een team van 5 projectmanagers en ben je daarnaast verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en optimaliseren van projectmanagement procedures en werkwijzen en het opzetten van standaarden.

Je bent op de eerste plaats teamleider maar je hebt er geen moeite mee om zelf de handen uit de mouwen te steken en het goede voorbeeld te geven. Dit doe je door mee te werken aan de complexe projecten of bij te springen door een project zelf te doen. Onder jouw leiding wordt het team in staat gesteld om bij te dragen aan het ontwikkelen en verbeteren van de procedures en werkwijzen voor het aansturen van meerdere projecten die verschillen in complexiteit.

Onze klanten zijn voornamelijk in Amerika en Europa gehuisvest. Jouw functie zal circa 80% intern zijn en circa 20% op de locatie van de klant.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand met een HBO/Universitaire opleiding die meerdere jaren projectmanagement ervaring heeft in een technische omgeving. Daarnaast heb je een relevante projectmanagement opleiding gevolgd.

Je bent iemand die visie heeft op projectmanagement, je denkt in structuren, je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van de Franse taal is een pre.  Verder heb je overtuigingskracht en je vindt het leuk om je medewerkers te inspireren en mee te denken hoe zowel de persoonlijke en de organisatie ambities gehaald kunnen worden. 

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV dagen voor extra salaris
  • Een actieve personeelsvereniging
  • Leuk en professioneel team

Heb je interesse?

Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@bollegraaf.com. Je zult dan spoedig een reactie terug ontvangen. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.