Hardware Engineer E-plan › Bollegraaf Recycling Solutions

Hardware Engineer E-plan
Blocks overlay

Hardware Engineer (E-plan)

Wil jij je bijdrage leveren aan het ontwerpen van onze duurzame recyclinginstallaties met de hoogste kwaliteit en de nieuwste technieken?

 

Wij zijn op zoek naar werknemers met passie en betrokkenheid tot de techniek en feeling met onze producten, die mee willen werken aan onze complexe en grote installaties die zorgen voor een optimale recycling van afvalstromen over de hele wereld.
Wij zijn in verband met een toenemend aantal uitdagende projecten, op zoek naar een enthousiaste; Hardware Engineer (E-Plan)

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag om elektrotechnische (besturingspanelen) tekeningen, conform de geldende normen, te ontwerpen en uit te werken. Door je kwaliteitsgerichte werkwijze ben jij als geen ander in staat om de vertaalslag te maken van de wensen van de opdrachtgever naar een functioneel ontwerp. Hierbij zie je erop toe dat veiligheidsvoorschriften worden nageleefd (laagspanningsrichtlijn, machinerichtlijnen en internationale normen). Ook selecteer en beheer je de technische materialen. Doordat je frequent contact hebt met de lead engineers, de sales afdeling en het projectmanagement, zorg jij voor een succesvol eindresultaat in zowel kwaliteit als tijd.

Wij vragen;
Je hebt een opleiding op MBO/HBO niveau en aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke functie. Je bent communicatief sterk en vindt het ook leuk om zowel intern als extern contacten te leggen om zo het beste resultaat te bereiken. Je bent een creatieve ‘out-of-the-box’ – denker, die altijd openstaat voor nieuwe ideeën. Uiteraard heb je kennis van elektro- besturing- en schakeltechniek. Je bent ervaren op het gebied van schematekenen en je beheerst,- of bent bekend met; de tekenpakketten E-plan (5.7 en P8) en AutoCad14. Daarnaast ben je op de hoogte van de ins- en outs v.w.b. normen, veiligheidsvoorschriften en kwaliteit- en keuringseisen. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden;
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Metaal-en Elektrotechnische industrie.
Wij kennen een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte binnen onze organisatie voor verdere doorontwikkeling op uw vakgebied. Wij zijn op zoek naar werknemers die flexibel zijn en deel willen uitmaken van onze vaste kern aan specialisten.