Interim Project Controller › Bollegraaf Recycling Solutions

Interim Project Controller

Interim Project Controller

Als projectcontroller ben je de sparringpartner van de organisatie op financieel vlak. Je benut je diepgaande kennis van best practices op financieel gebied om omvangrijke projecten optimaal in te richten. Je bent van begint tot het einde bij de trajecten betrokken. Je beoordeelt de calculatiemethodiek, waarborgt de kwaliteit van de administratieve processen en rapporteert helder over de voortgang, waarbij je vooral inzoomt op financiële aspecten (beheersing, forecasts en resultaten). Als projectcontroller ben je in staat uitdagingen die ontstaan zoals budgetoverschrijdingen te signaleren. Hier reageer je adequaat op en komt meteen in actie, bijvoorbeeld door alternatieve oplossingen te formuleren en interne stakeholders proactief aan te spreken. Verder ben je verantwoordelijk voor nacalculaties, projectafsluitingen en het maken van periodieke rapportages. In deze functie lever je een duidelijke bijdrage aan het commerciële resultaat. Functie-eisen Jij bent een enthousiaste en stevige projectcontroller met een duidelijke financiële oriëntatie én het talent om cijfermatige inzichten helder en overtuigend te presenteren. In eerdere functies in een vergelijkbare setting, namelijk binnen andere projectorganisaties, heb je bewezen dat je altijd ‘in control’ bent, ook als sprake is van diverse projecten die tegelijkertijd om aandacht vragen. Je weet hoe projectcalculaties zijn opgebouwd, kunt knelpunten snel signaleren en kiest voor een proactieve aanpak. Een oplossingsgerichte houding in combinatie met een commerciële drive en communicatieve kwaliteiten is wat jou typeert.

Profiel
• Afgeronde HBO/WO Finance.
• Aantoonbare ervaring binnen een projectorganisatie.
• Je hebt een goede kennis van en ervaring met Microsoft Axapta AX.
• Affiniteit met ICT.
• Je bent stressbestendig, accuraat en communicatief sterk.

Wij bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Metaal-en Elektrotechnische industrie.
Wij kennen een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte binnen onze
organisatie voor verdere doorontwikkeling op uw vakgebied. Wij zijn op zoek naar werknemers die flexibel zijn en deel willen uitmaken van onze vaste kern aan specialisten.

Informatie en sollicitatie
Spreekt bovenstaande functie u aan? Dan kunt u uw CV en korte motivatie sturen per email t.a.v. mevrouw M.J. Faber, HR Advisor. Ons emailadres is: sollicitatie@bollegraaf.com
Voor eventuele vragen over de functie kunt u contact opnemen met de heer X. Ferdinandusse.
Ons telefoonnummer is 0596 – 654 333.

Interim Project Controller