Lubo Productieleider › Bollegraaf Recycling Solutions

Lubo Productieleider
Blocks overlay

Lubo Productieleider

Lubo Systems ontwikkelt en produceert installaties voor de afvalrecycling en opereert zowel nationaal als internationaal. Dit alles gebeurt vanuit ons kantoor en productiehal in Emmen. Lubo is onderdeel van de Bollegraaf Group. Wij hebben sterke groeiambities. Op onze productieafdeling in Emmen is de vacature van Productieleider ontstaan.

Je primaire taak is ervoor zorgdragen dat alle productieafdelingen (voorbewerking, lasserij en assemblage) conform planning en tekening en binnen de voorgeschreven normtijden een kwalitatief goed eindproduct produceren. Als Productieleider organiseer en coördineer je het productieproces en zijn je belangrijkste uitdagingen het optimaliseren van efficiency, kwaliteitsverbetering, kostenreductie en verhogen van de productiecapaciteit. Tevens stuur je externe montage- en serviceklussen aan. Je ziet erop toe dat er op een efficiënte en veilige wijze wordt gewerkt. 
Je stuurt een team van ca. 12 vaste medewerkers aan. Op momenten dat er veel of grote orders zijn kan het team bestaan uit ca. 10 extra inleenkrachten. Je hebt een coachende leiderschapsstijl en werkt gericht aan de ontwikkeling van kennis, competenties en vaardigheden van de individuele medewerkers. Je rapporteert aan de Manager Operations. Je werkt zelf ook mee.
 

Je profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een HBO werk- en denkniveau met enige jaren ervaring in een vergelijkbare technisch-/leidinggevende functie. Dit hoeft niet per definitie in de recyclingmarkt te zijn. Je hebt natuurlijk overwicht, bent een sterke communicator en een enthousiaste teamplayer waardoor je anderen ook weet te inspireren tot samenwerking. Je hebt oog voor de korte en de lange termijn en je komt met een gestructureerde werkaanpak tot
aantoonbare resultaten.
 

Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf en hecht team. Je krijgt de mogelijkheid je functie op eigen wijze vorm te geven. Daarnaast bieden wij goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden en een plezierige en professionele werkomgeving.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitaties@lubo.nl of reageer via de link op onze website.
Voor verdere informatie kunt je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer 0591-668080.

Productieleider