Projectleider R&D › Bollegraaf Recycling Solutions

Projectleider R&D
Blocks overlay

Projectleider R&D

Lubo Systems ontwikkelt en produceert installaties voor de afvalrecycling en opereert zowel nationaal als internationaal. Dit alles gebeurt vanuit ons kantoor en productiehal in Emmen. Lubo is onderdeel van de Bollegraaf Group. Wij hebben sterke groeiambities. Om deze te realiseren is uitbreiding van onze afdeling Projectmanagement in Emmen nodig. Wij zoeken daarom een Projectleider die zorgt voor het succesvol opleveren van de orders van onze nationale en internationale klanten.


De functie
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie gedurende alle fases van een R&D project. Je hebt als primaire taak om de planning te bewaken en ervoor te zorgen dat ieder R&D project tijdig wordt overgedragen binnen de gestelde financiële- en, veiligheidsmarges. Levertijd en kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste criteria. Je hebt in deze rol dagelijks veel contact, zowel intern met alle betrokken afdelingen, als extern met leveranciers. Indien je verbeteringen of mogelijkheden ter optimalisatie ziet in het proces wordt er van je verwacht dat je hier mee aan de slag gaat. Je werkt samen met het R&D-team, bestaande uit diverse disciplines.


Je profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een HBO werk- en denkniveau op het gebied van Mechatronica. Bij voorkeur met enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Dit hoeft niet per definitie in de recyclingmarkt te zijn. Je bent een sterke communicator en organisator. Je bent bereid te reizen, ook internationaal. En hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf en hecht team, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden en een plezierige en professionele werkomgeving.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitaties@lubo.nl of reageer via de link op onze website.
Voor verdere informatie kunt je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer 0591-668080.