R&D Software Programmeur › Bollegraaf Recycling Solutions

R&D Software Programmeur
Blocks overlay

R&D Software Programmeur

R&D Software Programmeur

Voor de sortering van afval wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van automatische, intelligente sorteersystemen. Dit zijn o.a. Robots en Optical-Sorters. Door middel van analyse- en meettechnieken wordt data gegenereerd waarmee Robots en Optical-Sorters worden aangestuurd. Ter uitbreiding van de afdeling zoeken wij een R & D Software Programmeur.

De functie
Het zelfstandig schrijven van software voor de analyse- en meettechnieken, Robot en Optical-Sorters en toekomstige zelf instellende scheiding-systemen. Je bent tevens verantwoordelijk voor het oplossen van on-site issues van desbetreffende systemen waar het de besturing/software aangaat. Dit kan betekenen dat je 1 tot 1,5 week van huis bent.

Je profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica, Elektronica of Mechatronica. Daarnaast heb je enige ervaring met het maken van eenvoudige HMI/SCADA interfaces. Ook vragen wij kennis op het gebied van embedded systems en machine vision C++/Python, openCV.
Vanwege het internationale karakter van deze functie is je beheersing van de Engelse taal prima.
Je bent klantgericht, klantvriendelijk en een echte team-player. Je beschikt over een hands-on mentaliteit, bent geen 8-5 type en stressbestendig.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een internationaal werkveld. Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling zijn volop aanwezig. Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden en een plezierige en professionele werkomgeving.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website.
Voor verdere informatie kunt je contact opnemen met Marjon Faber, HR Consultant, via telefoonnummer 0596-654333.