Software Engineer › Bollegraaf Recycling Solutions

Software Engineer
Blocks overlay

Software Engineer

In de wereld van de techniek staat niets stil en ook bij Bollegraaf zijn wij voortdurend bezig om ons product te verbeteren in zowel de techniek als de service. Als software Engineer zijn wij grotendeels verantwoordelijk voor het eindproduct qua aansturing, visualisatie en dataverzameling. Nieuwe ontwikkelingen in SCADA systemen en hardware componenten geven onze afdelingen de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk informatie uit onze systemen te halen zodat onze machines efficiënter en langer kunnen draaien. Hier komt ook een efficiënte en snelle service bij kijken.

De functie
Als Software Service Engineer bent u vooral bezig met oudere programma’s en systemen. Dit kan variëren van ondersteuning van de servicemonteur on site tot een volledige ombouw van een oud systeem. Daarnaast bent u voortdurend in overleg met de andere Software Engineers om in de toekomstige systemen ervaringen vanuit het veld mee te nemen ten behoeve van de nieuwe software.

Uw profiel
Wij vragen een relevante HBO opleiding met enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare functie. U beschikt over kennis op het gebied van elektro- en elektronicatechniek, databasesystemen waarbij vooral ervaring met programmeertechnieken op een hoog abstractieniveau is gewenst. Daarnaast is extra kennis met betrekking tot hardware componenten een pré. Bij voorkeur heeft u tevens kennis van PLC’s (Schneider Electric en Siemens) met name in de oudere types, HMI Software (Vijeo Designer en/of Tia Portal (of Step 7). U beschikt over een gezonde dosis zelfredzaamheid, goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en u vindt het prettig om bij te blijven en voorstellen te doen binnen uw vakgebied. Vanwege het internationale karakter van de onderneming en de flexibiliteit van deze functie zal het voorkomen dat u buiten kantooruren en/of op locatie aan het werk bent.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een internationaal werkveld. Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling zijn volop aanwezig. Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden en een plezierige en professionele werkomgeving.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website.
Voor verdere informatie kunt je contact opnemen met Marjon Faber, HR Consultant, via telefoonnummer 0596-654333.

Software Engineer