Vacancies

Central Support Officer (German speaking)

infinity-sign-bollegraaf_path
Central Support Officer

Deutschsprachige Version: klicken Sie hier.

Wij zijn op zoek naar een Duitssprekende Central Support Officer voor onze locatie in Appingedam!

Locatie: Appingedam (Nederland)

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat 80% van het huisafval in New York door de machines van jouw bedrijf verwerkt wordt? Kom dan bij ons werken!

Als Central Support Officer (CSO) voor de Duitse markt ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening van Bollegraaf bij onze Duitse klanten. Jij speelt een zeer belangrijke rol in het laten presteren van onze installaties. Klanten rekenen op jou. Voor Bollegraaf ben je een belangrijk uithangbord en ondernemer.

Wat wordt jouw rol?

Jouw rol in deze functie is inhoudelijk zeer breed. Jij beheert de vragen van internationale klanten van A tot Z:

 • Je bent de ‘single point of contact’ en adviseert de klant zowel reactief als proactief.
 • Je bent op alle vlakken – zowel technisch als commercieel – de coördinator voor de klanten en je weet hoe je een goede relatie met hen opbouwt.
 • Je bedenkt oplossingen, maakt offertes en bereidt de inzet van service engineers en/of de zending van onderdelen voor.
 • Je handelt zowel de inhoudelijke als de financiële kant van de projecten af.
 • Je ziet altijd kansen om de klant extra van dienst te zijn met producten en diensten van Bollegraaf.
 • Je kijkt wat er beter kan in de nazorgfase.
 • Incidenteel (inter)nationaal klantbezoek is onderdeel van de functie.

Wie ben jij?

Jij bent de communicatief vaardige, commerciële techneut. Je hebt ervaring in een technische after sales/serviceomgeving en levert vanuit jouw ervaring en expertise een bijdrage aan de verdere inrichting en professionalisering van de werkprocessen. Heb je een aanpakkersmentaliteit, technische affiniteit en leer je snel? Dan mag je ook reageren! 

Wat breng je mee?

 • HBO(+) werk- en denkniveau. Dit kan een commerciële achtergrond met affiniteit voor techniek zijn, maar ook een technische achtergrond met commerciële drive.
 • Je hebt relevante werkervaring in een technisch-commercieel georiënteerde, dienstverlenende functie.
 • Je bent communicatief vaardig, zeer proactief en klantgericht ingesteld.
 • Je vindt het leuk af en toe klanten te bezoeken om offertes door te spreken.
 • Je spreekt Nederlands en/of Engels. Je beheerst de Duitse taal of krijgt dit na training snel onder de knie. Kennis van een extra vreemde taal is een pré.
 • Je denkt in kansen en oplossingen en bent ondernemend ingesteld.
 • Je bent een dienstverlenende, maar wel kritische persoonlijkheid die klanten, verkopers en de interne organisatie op zaken durft aan te spreken en te attenderen.

Wat bieden we jou?

We bieden:

 • Uitstekend salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring.
 • Jaarlijks 27 vakantiedagen + 13 ADV-dagen
 • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie.
 • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV-dagen voor extra salaris.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (Hybride werken).
 • Volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een gezellige, informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker tijd voor plezier.

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote, kant-en-klare recyclingoplossingen. Bollegraaf heeft meerdere vestigingen dan wel agenten in Europa en Noord-Amerika, maar onze installaties en totaaloplossingen vind je terug over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Mexico en in Ghana.

In Appingedam en Emmen werken circa 300 medewerkers continu aan de producten en dienstverlening. Van R&D tot productie, Bollegraaf heeft alles in eigen ‘huis’ en met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. Bollegraaf bevindt zich in een groeimarkt; hergebruik en recycling van grondstoffen is cruciaal om ervoor te zorgen dat de aarde niet raakt uitgeput. Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan.

Bekijk onze nieuwe brand video maar eens op onze website.

Kan ik doorgroeien naar een andere positie binnen Bollegraaf?

Mocht je na verloop van tijd een andere rol willen bekleden binnen Bollegraaf, dan zijn daar mogelijkheden voor (bijv. als sales manager, projectmanager, accountmanager of een leidinggevende rol).

Wil je meer informatie of solliciteren?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marten Schmidt via +31 (0) 596-654333.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd toegestuurde CV’s beschouwen we als een rechtstreekse sollicitatie van de kandidaat.

More Bollegraaf

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability