Vacancies

Cost engineer/Jr. Sales Engineer

infinity-sign-bollegraaf_path
SC-Projectmanager-2

Vanwege sterke groei in het aantal projecten zijn wij op zoek naar een Cost engineer/Jr. Sales Engineer voor onze locatie in Appingedam.

Locatie: Appingedam, NL

Wat ga je doen?

Als Cost engineer/Jr. Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor betrouwbare kostenberekeningen en ontwerpen van delen van nog te vergaren projecten. Na de aanvraag van een tender, bespreek je met de Sales Engineer en Sales Manager welke technische specificaties en eventueel specials er zijn. Op basis hiervan kun je de aanvraag analyseren en zet je vervolgens de technische klantwensen om in ontwerp en calculaties voor delen van de sorteerinstallatie op basis van een 2 of 3D tekening, met behulp van de calculatiesoftware. De zogenoemde specials, (alsmede de arbeidsuren die hiermee gemoeid zijn)- welke niet zijn opgenomen in de calculatiesoftware – weet jij qua kosten goed te schatten op basis van jouw technische inzicht. Voor een betrouwbare berekening maak je tevens gebruik van opgevraagde offertes voor onderdelen van onze installaties welke door derden worden geproduceerd. Uiteindelijk stel je op basis van de vergaarde berekeningen en specificaties, de technische offerte op waarmee de Sales Engineer de tender verder kan afronden.

Dit vragen wij van jou

Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkundig aangevuld met ervaring in een vergelijkbare functie of HBO in technische richting. Je bent accuraat en hebt een hands-on mentaliteit. Je wacht niet af, maar weet door proactief te communiceren de informatie te vergaren van de verschillende functionarissen teneinde je calculaties en ontwerpen tot een goed resultaat te brengen. Je ben in staat calculaties op te stellen van mechanische constructies en kunt tekeningen in 2D en 3D lezen en maken. Bij voorkeur heb je gewerkt in AutoCad en Inventor. Je hebt goede kennis van Excel en je beheerst de Engelse taal voldoende in woord en geschrift. Het hebben van elektrokennis en het kunnen lezen van Franse en Duitse stukken is een pre.

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming
  • Een dynamische, zelfstandige job in een snelle groeiende en internationale markt
  • Een goed salaris afhankelijk van ervaring • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV dagen voor extra salaris
  • Leuk en professioneel team

Wie zijn wij?

Bollegraaf Bollegraaf Recycling Solutions staat internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. We hebben vestigingen dan wel agentschappen in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië. Onze machines vind je terug over de hele wereld, zo wordt bijvoorbeeld 80% van het huisafval in New York door een Bollegraaf installatie verwerkt! In Appingedam en Emmen werken circa 250 werknemers continu aan onze producten. Van R&D tot productie alles hebben we in eigen ‘huis’. Met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. Onze systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken.

Heb je interesse?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability