Vacancies

Employee Business Office LUBO

infinity-sign-bollegraaf_path
Corporate_OfficeLubo (2) (1)

Wegens uitbreiding van ons team op het bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een Employee Business Office.

Locatie: Emmen, NL

Over de functie:

Als onderdeel van het team zorg jij dat aan alle voorwaarden wordt voldaan, zodat de productieafdeling kan starten met de productie van onze hoogwaardige installaties. De werkzaamheden vinden plaats op het gebied van calculeren, plannen en inkopen.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren op tijdige beschikbaarheid van de voorraden aan de hand van de aanwezige productieplanning. Je vertaalt proceskennis en technisch inhoudelijke kennis van de tekeningen naar werkinstructies voor de productie. Daarnaast bereidt je de werkzaamheden van de productieafdelingen dusdanig voor, zodat effectiviteit en efficiency van de productie niet belemmerd wordt. Adviseren m.b.t. build or buy, het controleren en berekenen van normtijden voor de productie en het tijdig aangeven van besteladviezen aan inkoop voor kritieke inkooponderdelen, zijn ook belangrijke taken voor de Employee Business Office.

Wat zoeken wij in jou?

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste collega met een afgeronde opleiding MBO WTB niveau 4 of HBO. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie én ervaring met een ERP pakket is een pré. Goede organisatorische vaardigheden en affiniteit met de machinebouw zijn wenselijk.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro.
  • Een leuk en professioneel team.

Wie zijn wij?

Lubo is een groeiende en technisch innovatieve onderneming en hecht waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Persoonlijke betrokkenheid is alom aanwezig in onze organisatie. Je komt dan ook terecht in een hecht en betrokken team.

Heb je interesse?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitaties@lubo.nl t.a.v. Erna Velthuis.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability