Vacancies

Hoofd Productie/Voorbewerking

infinity-sign-bollegraaf_path
SC-Projectmanager-2

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat 80% van het huisafval in New York door de machines van jouw bedrijf verwerkt wordt? Kom dan bij ons werken! Bij ons hebben mensen plezier in het creëren van recyclingoplossingen. Maar wat ons werk écht betekenis geeft, is dat we met onze klanten een essentiële bijdrage leveren aan een betere wereld.

Locatie: Appingedam, NL

Wat wordt jouw rol?

Als Hoofd Productie-Voorbewerking heb jij de dagelijkse leiding over de afdeling voorbewerking. Binnen de afdeling voorbewerking vindt er constructie- en laswerk plaats door een team van ongeveer 20 medewerkers (constructiebankwerkers/lassers en programmeurs). De afdeling beschikt over moderne lasrobots en apparatuur, waarin we blijvend investeren. Per jaar worden er door de afdeling ongeveer 40 grote persen geproduceerd.

Jij draagt er zorg voor dat het productieproces efficiënt en volgens planning verloopt. Je staat daarvoor in nauw contact met de afdelingen engineering, werkvoorbereiding en andere afdelingen. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden. Je motiveert medewerkers en voert ontwikkel gesprekken en werkoverleggen.

Je rapporteert aan de Director Operations.

Wat breng je mee?

  • Technisch HBO werk- en denk niveau;
  • Leidinggevende ervaring in een technische omgeving. Of in de maakindustrie met daarbij interesse in techniek;
  • Je staat stevig in je schoenen en je kunt op alle niveaus goed met mensen omgaan
  • Je bent pragmatisch, recht door zee en je weet van aanpakken

Wat bieden we jou?

  • Uitstekend salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring.
  • Jaarlijks 27 vakantiedagen + 13 ADV-dagen
  • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie.
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV-dagen voor extra salaris.
  • Volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een gezellige, informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker tijd voor plezier.

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote, kant-en-klare recyclingoplossingen. Bollegraaf heeft meerdere vestigingen dan wel agenten in Europa en Noord-Amerika, maar onze installaties en totaaloplossingen vind je terug over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Mexico en in Ghana.


In Appingedam en Emmen werken circa 400 medewerkers continu aan de producten en dienstverlening. Van R&D tot productie, Bollegraaf heeft alles in eigen ‘huis’ en met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. Bollegraaf bevindt zich in een groeimarkt; hergebruik en recycling van grondstoffen is cruciaal om ervoor te zorgen dat de aarde niet raakt uitgeput. Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan

Bekijk onze nieuwe brand video maar eens:

Wil je meer informatie of solliciteren?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd toegestuurde CV’s beschouwen we als een rechtstreekse sollicitatie van de kandidaat.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability