Vacancies

Manager Logistics

infinity-sign-bollegraaf_path
Corporate_OfficeLubo (2) (1)

Heb jij een passie voor logistiek en haal jij er voldoening uit om de logistieke processen gestructureerd en just in time te laten verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie: Emmen, NL

Wat ga je doen?

Als Manager Logistics heb je een veelzijdige rol. Naast het uitdragen van het logistieke beleid binnen onze organisatie, ben je ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verschillende processen. Met jouw kennis en ervaring op dit vlak zorg jij voor een stabiele en innovatieve logistieke afdeling binnen de organisatie. Jouw taken bestaan o.a. uit het aansturen van de afdelingen logistiek, magazijn en expeditie. Je hebt dagelijks contact met klanten, leveranciers en vervoerders. Coördinatie, begeleiding, administratie en bewaking van de voorraad, inkoopdelen, materialen, halffabricaten en gereedschappen zijn belangrijke factoren hierin.

Wat zoeken wij in jou?

 • Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding richting Logistiek/Supply Chain.
 • Je opereert op HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in de logistieke branche, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Je bent bekend met ERP systemen, planningen, productie methodieken en logistieke systemen en kan daar ook inhoudelijk de lead in nemen.
 • Je bent een ervaren people manager met ruime ervaring in het aansturen van afdelingen.
 • Je hebt een positieve en flexibele instelling.
 • Je denkt in structuren en bent kostenbewust.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming.
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro.
 • Lubo is een groeiende en technisch innovatieve onderneming en hecht waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Persoonlijke betrokkenheid is alom aanwezig in onze organisatie. Je komt dan ook terecht in een hecht en betrokken team.

Wie zijn wij?

Lubo Recycling Solutions staat internationaal bekend als toonaangevende producent van turn-key systemen voor de recycling industrie. Met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. Onze systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. We begeven ons in een groeimarkt, hergebruik en recycling is immers de basis van een circulaire economie waar veel overheden naar streven. Lubo Recycling Solutions is onderdeel van de Bollegraaf Group. De Bollegraaf Group heeft vestigingen dan wel agenten in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië. Onze machines vind je terug over de hele wereld.

Heb je interesse?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitaties@lubo.nl t.a.v. Erna Velthuis.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability