Vacancies

Mechanische Monteur

infinity-sign-bollegraaf_path
SC-Projectmanager-16 (2)

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat 80% van het huisafval in New York door de machines van jouw bedrijf verwerkt wordt, net als andere soorten afval? Kom dan bij ons werken!

Locatie: Appingedam, NL

Wat ga je inhoudelijk doen?

Je komt te werken op onze afdeling assemblage. Een schone en nette omgeving waar het fijn werken is. Binnen deze afdeling kennen we drie assemblagelijnen; de kettingbanden, glijbanden en persen. Afhankelijk van jouw interesse en ervaring kom je in goed overleg op één van deze lijnen te werken.

Je begint met het controleren of alle benodigde onderdelen en gereedschappen beschikbaar zijn. Daarna ga je zelfstandig, of met collega’s  in de juiste volgorde monteren. Je plaatst mechanische en afhankelijk van de assemblagelijn ook hydraulische componenten en sluit deze aan. Het afstellen en testen + controleren van de machine behoort ook tot je werkzaamheden.

Houd je van sleutelen, wil je graag leren en ben je een aanpakker? Dan nodigen we je graag uit!

Wat verwachten we van jou?

  • Bij voorkeur een afgeronde technische MBO opleiding
  • Bij voorkeur ervaring in de machinebouw
  • Leergierige, enthousiaste, en positieve houding

Wat bieden we je?

  • Een salaris tussen de €2.973,- en €3.253,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en opleiding. Dit komt neer op een bruto uurloon tussen de €17,24 en €18,87.
  • Uitzicht op een vast contract
  • Een functie in dagdienst, waarbij we flexibel zijn met werktijden
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 ADV dagen voor extra salaris
  • Alle gereden woon-werk kilometers worden vergoed á €0,21 per kilometer

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote, kant-en-klare recyclingoplossingen. Bollegraaf heeft meerdere vestigingen dan wel agenten in Europa en Noord-Amerika, maar onze installaties en totaaloplossingen vind je terug over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Mexico en in Ghana.

In Appingedam en Emmen werken circa 300 medewerkers continu aan de producten en dienstverlening. Van R&D tot productie, Bollegraaf heeft alles in eigen ‘huis’ en met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken.

Bollegraaf bevindt zich in een groeimarkt; hergebruik en recycling van grondstoffen is cruciaal om ervoor te zorgen dat de aarde niet raakt uitgeput. Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan.

Kan ik doorgroeien naar een andere positie binnen Bollegraaf?

Mocht je na verloop van tijd een andere rol willen bekleden binnen Bollegraaf, dan zijn daar wellicht mogelijkheden voor (bijv. richting een kantoorfunctie of een functie in de (internationale) buitendienst).

Wil jij ons komen versterken?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Wendy Hopma van HR via +31 (0) 596-654333.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd toegestuurde CV’s beschouwen we als een rechtstreekse sollicitatie van de kandidaat.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability