Vacancies

Mechanische Monteur

infinity-sign-bollegraaf_path
SC-Projectmanager-16 (2)

In verband met de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een mechanische monteur.

Locatie: Appingedam, NL

Wat ga je inhoudelijk doen?

Je komt te werken op onze afdeling assemblage. Een schone en nette omgeving waar het fijn werken is. Binnen deze afdeling kennen we drie assemblagelijnen; de kettingbanden, glijbanden en persen. Afhankelijk van jouw interesse en ervaring kom je in goed overleg op één van deze lijnen te werken.

Je begint met het controleren of alle benodigde onderdelen en gereedschappen beschikbaar zijn. Daarna ga je zelfstandig, of met collega’s  in de juiste volgorde monteren. Je plaatst mechanische en afhankelijk van de assemblagelijn ook hydraulische componenten en sluit deze aan. Het afstellen en testen + controleren van de machine behoort ook tot je werkzaamhedem

Wat verwachten we van jou?

  • Bij voorkeur een afgeronde technische MBO opleiding
  • Bij voorkeur ervaring in de machinebouw
  • Leergierige, enthousiaste, en positieve houding

Wat bieden we je?

  • Een salaris tussen de €2.700,- en €3.000,- bruto per maand. Dit komt neer op een bruto uurloon tussen de €15,- en €17,-
  • Uitzicht op een vast contract
  • Een functie in dagdienst, waarbij we flexibel zijn met werktijden
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 ADV dagen voor extra salaris

Wie zijn wij?
Bollegraaf Recycling Solutions staat internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. We hebben vestigingen dan wel agentschappen in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië. Onze machines vind je terug over de hele wereld, zo wordt bijvoorbeeld 80% van het huisafval in New York door een Bollegraaf installatie verwerkt!

In Appingedam en Emmen werken circa 400 werknemers continu aan onze producten. Van R&D tot productie alles hebben we in eigen ‘huis’.

Met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. Onze systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. Je kunt je vast voorstellen dat we ons in een groeimarkt begeven, hergebruik en recycling is immers de basis van een circulaire economie waar veel overheden naar (gaan) streven.

Wil jij ons komen versterken?
Stuur een bericht met je CV naar: sollicitatie@bollegraaf.com of neem contact met ons op via: +31 (0)596 65 43 33.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability