Vacancies

MIG/MAG lasser

infinity-sign-bollegraaf_path
MIG/MAG lasser

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat 80% van het huisafval in New York door de machines van jouw bedrijf verwerkt wordt, net als andere soorten afval? Kom dan bij ons werken!

Locatie: Appingedam, NL

Wat wordt jouw rol?

Binnen onze afdeling voorbewerking worden staaldelen tot balenpersen gebouwd. Onze constructiewerkers bewerken de platen en profielen en jij bent verantwoordelijk voor het aflassen. Je maakt hoogwaardige lasverbindingen die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je werkt hierbij zelfstandig.

Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur een afgeronde Mbo-opleiding CBW, metaalbewerker of constructiewerker
  • Ervaring met tekeningen lezen
  • Ervaring met MIG-MAG lassen. Goed kunnen inschatten wanneer een las verkeerd is en hoe deze te herstellen
  • Je bent betrouwbaar, flexibel en positief kritisch

Wat bieden we jou?

  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Werken in dagdienst
  • Schone, opgeruimde en verwarmde werkomgeving
  • Salaris tussen de 2800-3100 afhankelijk van ervaring
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV dagen voor extra salaris

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote, kant-en-klare recyclingoplossingen. Bollegraaf heeft meerdere vestigingen dan wel agenten in Europa en Noord-Amerika, maar onze installaties en totaaloplossingen vind je terug over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Mexico en in Ghana.

In Appingedam en Emmen werken circa 400 medewerkers continu aan de producten en dienstverlening. Van R&D tot productie, Bollegraaf heeft alles in eigen ‘huis’ en met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken.

Bollegraaf bevindt zich in een groeimarkt; hergebruik en recycling van grondstoffen is cruciaal om ervoor te zorgen dat de aarde niet raakt uitgeput. Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan.

Bekijk onze nieuwe brand video:

Wil je meer informatie of solliciteren?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com of reageer via de link op onze website. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Wendy Hopma – HR Adviseur via +31 (0) 596-654333.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd toegestuurde CV’s beschouwen we als een rechtstreekse sollicitatie van de kandidaat.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability