Vacancies

Operational Buyer

infinity-sign-bollegraaf_path
SC-Salesengineer-9 (1)

Door groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een Operational Buyer!

Locatie: Appingedam, NL

Wat ga je inhoudelijk doen?

Je gaat onze inkooporganisatie ondersteunen met het inkopen van elektronica componenten. Je bent creatief in het vinden van alternatieve leveranciers en je zorgt dat de middelen tijdig, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen de juiste voorwaarden worden geleverd. Jij denkt altijd 5 stappen vooruit zodat onze productie nooit stil hoeft te staan.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een relevante (inkoop)opleiding op HBO niveau en hebt affiniteit met techniek. Je bent analytisch, creatief (andere manieren vinden om…) en sterk met Excel. Tevens beschik je over goede commerciële vaardigheden, ben je prijs- en kostenbewust en gestructureerd. Kennis van ERP systemen is een pré.

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming.
  • De baan is in eerste instantie voor een jaar, maar er is kans op verlenging.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV dagen voor extra salaris
  • Een actieve personeelsvereniging
  • Leuk en professioneel team

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions staat internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote turn-key systemen voor de recyclingindustrie. We hebben vestigingen dan wel agenten in de meeste Europese landen, Noord-Amerika, Australië en Azië en onze machines vind je terug over de hele wereld Zo wordt bijvoorbeeld 80% van het huisafval in New York door een Bollegraaf machine verwerkt!

In Appingedam en Emmen werken circa 200 werknemers continu aan onze producten. Van R&D tot productie alles hebben we in eigen ‘huis’.

Met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. Onze systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken. Je kunt je vast voorstellen dat we ons in een groeimarkt begeven, hergebruik en recycling is immers de basis van een circulaire economie waar veel overheden naar (gaan) streven.

Heb je interesse?

Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@bollegraaf.com. Je zult dan spoedig een reactie terug ontvangen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability