Vacancies

Operational Buyer

infinity-sign-bollegraaf_path
Technical writer

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat 80% van het huisafval in New York door de machines van jouw bedrijf verwerkt wordt, net als andere soorten afval? Kom dan bij ons werken! Als Operational Buyer zorg jij voor de juiste producten met de juiste hoeveelheden en de juiste voorwaarden.

Locatie: Appingedam, NL

Wat wordt jouw rol?

Als Operational Buyer zijn je werkzaamheden zeer divers. Je staat dagelijks in contact met je interne klanten en leveranciers in de gehele supply chain en zorgt dat middelen tijdig, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen de juiste voorwaarden worden geleverd. Je bouwt een netwerk van contacten op en beheert deze. Jij denkt altijd 5 stappen vooruit zodat onze productie nooit stil hoeft te staan en tijdig kan leveren conform afspraak aan onze klanten.

Wie ben jij?

Je beschikt over een relevante (inkoop)opleiding op hbo-niveau en hebt affiniteit met techniek. Je bent zelfstandig, stressbestendig en communicatief vaardig. Tevens beschik je over goede commerciële vaardigheden, ben je prijs- en kostenbewust, gestructureerd en ook in staat om goede relaties op te bouwen ten behoeve van langdurige samenwerkingen. Kennis van ERP systemen is een pré.

Wat bieden we je?

  • Uitstekend salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring.
  • Jaarlijks 27 vakantiedagen + 13 ADV-dagen
  • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie.
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV-dagen voor extra salaris.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (Hybride werken).
  • Volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een gezellige, informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker tijd voor plezier.

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote, kant-en-klare recyclingoplossingen. Bollegraaf heeft meerdere vestigingen dan wel agenten in Europa en Noord-Amerika, maar onze installaties en totaaloplossingen vind je terug over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Mexico en in Ghana.

In Appingedam en Emmen werken circa 400 medewerkers continu aan de producten en dienstverlening. Van R&D tot productie, Bollegraaf heeft alles in eigen ‘huis’ en met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken.

Bollegraaf bevindt zich in een groeimarkt; hergebruik en recycling van grondstoffen is cruciaal om ervoor te zorgen dat de aarde niet raakt uitgeput. Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan.

Bekijk onze nieuwe brand video:

Kan ik doorgroeien naar een andere positie binnen Bollegraaf?

Mocht je na verloop van tijd een andere rol willen bekleden binnen Bollegraaf, dan zijn daar mogelijkheden voor.

Heb je interesse?

Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@bollegraaf.com. Je zult dan spoedig een reactie terug ontvangen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd toegestuurde CV’s beschouwen we als een rechtstreekse sollicitatie van de kandidaat.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability