Vacancies

Sales Engineer Lubo

infinity-sign-bollegraaf_path
SC-Salesengineer-4 (2)

Wegens uitbreiding van ons sales team zijn wij op zoek naar een Sales Engineer (40 uur per week)

Locatie: Emmen

Als onderdeel van ons team werk je mee aan het wereldwijd in de markt zetten van onze hoogwaardige systemen voor afvalscheiding. Dit doe je samen met je collega’s, verkoopkantoren en onze klanten met wie we jarenlange relaties onderhouden.

Wie zijn wij?

Lubo is een groeiende en technisch innovatieve onderneming en hecht waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Persoonlijke betrokkenheid is alom aanwezig in onze organisatie. Je komt dan ook terecht in een hecht en betrokken team.

Wat ga je doen?

 • Jij houdt je samen met je sales team voornamelijk bezig met de technisch/commerciële ondersteuning van de salesmanagers, dealers en agenten. Je werkt op onze locatie in Emmen, maar het kan voorkomen dat je de salesmanager bij de klant ondersteunt vanuit technisch conceptueel oogpunt.
 • Op basis van analyse van klantbehoefte en technische alternatieven definieer je een passende oplossing voor de klant.
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes, inclusief de achterliggende prijscalculaties. Offertes kunnen variëren van vrijstaande machines, integratie van (deel)systemen in bestaande recyclinginstallaties, tot geïntegreerde turn-key recycling installaties.
 • Je houdt bij het ontwerp rekening met de techniek, maar ook financiële aspecten zoals de ‘total cost of ownership’ gedurende de levenscyclus en de klantvraag.
 • Systeemconcepten worden uitgewerkt in tekeningen (3D) en proces flow diagrammen.

Wat zoeken wij in jou?

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste collega met een afgeronde opleiding MBO WTB niveau 4 of HBO. Je hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare technisch/commerciële functie. Dit hoeft niet per definitie in de recyclingmarkt te zijn. Ben je een Engineer met goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je zeker ook uit te solliciteren.

Je beschikt over de volgende vaardigheden:

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift. Duits en/of Frans is een pré.
 • Je bent analytisch en daarmee in staat de klantbehoefte goed te doorgronden.
 • Je kan denken in systeemconcepten en hebt ervaring met een 3D tekenenpakket. Bij voorkeur Inventor.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een uitdagende baan in een groeiende en technisch innovatieve onderneming.
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro.
 • Een leuk en professioneel team.

Heb je interesse?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitaties@lubo.nl t.a.v. Erna Velthuis.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagd toegezonden CV’s worden als rechtstreekse sollicitatie van de kandidaat gezien.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability