Vacancies

Senior Project Buyer

infinity-sign-bollegraaf_path
vecteezy_architect-showing-project-client_4127702 (1)

Vanwege sterke groei in het aantal projecten zijn wij op zoek naar een ervaren project buyer voor onze locatie in Appingedam.

Location: Appingedam, NL

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is een mondiale ontwerper en producent van turnkey recyclingoplossingen en -machines. Bollegraaf staat bekend om her innovatieve karakter, de betrouwbaarheid van de oplossingen en de hoge kwaliteit van de producten en service. Het bedrijf heeft een historie van meer dan 60 jaar in de recyclingindustrie en die ervaring telt. Bollegraaf investeert veel in onderzoek en in de ontwikkeling van de meest moderne productiefabriek en -faciliteiten. Dit gebeurt allemaal, zodat de klanten winstgevend en duurzaam kunnen opereren. Bollegraaf Recycling Solutions heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en heeft in Nederland vestigingen in Appingedam en Emmen. Bollegraaf is de laatste tijd groeiende qua werkzaamheden, ook buiten Europa. Dit heeft alleen al geleid tot megaprojecten in bijvoorbeeld Afrika en Noord-Amerika. Dit groeiende aantal projecten is ook terug te zien op de locaties in Appingedam en Emmen: Bollegraaf heeft tot nu toe dit jaar al 65 collega’s mogen verwelkomen.

Wat ga je inhoudelijk doen?

De afdeling Inkoop houdt zich bezig met strategische, tactische en projectmatige inkoopactiviteiten.

Binnen het projectteam draag jij zorg voor het inkooptraject tijdens het salesproces en in de uitvoeringsfase van grote voornamelijk internationale projecten. Je bent binnen het projectteam een kritische sparringpartner en hebt vanuit Inkoop een cruciale rol bij het binnenhalen van nieuwe projecten! Je bent in staat om een sterk internationaal netwerk met leveranciers op te bouwen en op het juiste moment in te zetten in de projecten. Je bent ondernemend, staat stevig in je schoenen aan de onderhandelingstafel en weet anderen te overtuigen.

 Je vindt de optimale balans tussen kwaliteit en prijs. Je staat voor de resultaten die je hebt afgegeven.  Als de schakel tussen onze organisatie en de leveranciersmarkt vervul je een cruciale rol in projecten.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een opleiding op HBO niveau, aangevuld met minimaal NEVI 1 en bij voorkeur NEVI 2.  
  • Je hebt minimaal 10  jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de maakindustrie.
  • Ervaring of affiniteit met technologische producten of projecten is een must.
  • Je bent resultaatgericht, gedreven, gecommitteerd en proactief. Je bent in staat op diverse niveaus contacten te leggen en te onderhouden, bent een relatiebouwer, ziet kansen en ontwikkelingen en weet deze te benutten.

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende baan binnen een snelgroeiende en technisch innovatieve onderneming.
  • Een marktconform salaris dat recht doet aan jouw ervaring
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3, 6 of 9 ADV dagen voor extra salaris
  • Een actieve personeelsvereniging
  • Leuk en professioneel team

Heb je interesse?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Tiems, Manager Purchasing, via 0596-654333.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability