Vacancies

Werkvoorbereider

infinity-sign-bollegraaf_path
vecteezy_architect-showing-project-client_4127702 (1)

In verband met groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Werkvoorbereider!

Location: Appingedam, NL

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is een mondiale ontwerper en producent van turnkey recyclingoplossingen en -machines. Bollegraaf staat bekend om her innovatieve karakter, de betrouwbaarheid van de oplossingen en de hoge kwaliteit van de producten en service. Het bedrijf heeft een historie van meer dan 60 jaar in de recyclingindustrie en die ervaring telt. Bollegraaf investeert veel in onderzoek en in de ontwikkeling van de meest moderne productiefabriek en -faciliteiten. Dit gebeurt allemaal, zodat de klanten winstgevend en duurzaam kunnen opereren. Bollegraaf Recycling Solutions heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en heeft in Nederland vestigingen in Appingedam en Emmen. Bollegraaf is de laatste tijd groeiende qua werkzaamheden, ook buiten Europa. Dit heeft alleen al geleid tot megaprojecten in bijvoorbeeld Afrika en Noord-Amerika. Dit groeiende aantal projecten is ook terug te zien op de locaties in Appingedam en Emmen: Bollegraaf heeft tot nu toe dit jaar al 65 collega’s mogen verwelkomen.

Wat ga je inhoudelijk doen?

Als Werkvoorbereider maak jij de vertaalslag tussen engineering en productie. Aan de hand van de projectplannen verwerk je engineering vrijgaves in moderne PDM- en ERP-systemen (Autodesk Vault & Microsoft Dynamics AX). Inkoopbehoeftes worden opgestart, zodat productie alle benodigde informatie en onderdelen tijdig heeft voor de productie van machines en componenten.


Je voert je werkzaamheden uit vanuit het Bedrijfsbureau, waar werkvoorbereiding, planning en inkoop samenwerken. Werkvoorbereiding doe je samen met 4 directe collega-werkvoorbereiders. Je hebt binnen Bollegraaf te maken met een gevarieerde ordermix, bestaande uit metaalbewerkingsopdrachten, elektro montage en machine assemblage.


Dagelijkse heb je contact met de verschillende productie-afdelingen, engineering en inkoop. Binnen de kaders van het projectplan verzorg je de detailplanning van productie en vorm je onderdeel van de projectteams van verkochte projecten. Vanuit je centrale rol binnen de organisatie krijg je dus veel mee hoe afdelingen en processen op elkaar ingrijpen. Je hebt hierbij een actieve rol in het verbeteren en ontwikkelen van het primaire proces.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde (technische) HBO opleiding;
  • Je hebt technische affiniteit en kunt technische tekeningen lezen/interpreteren;
  • Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en hebt goede administratieve vaardigheden;
  • Goede vaardigheden in ERP systemen en MS Excel.

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende baan binnen een snelgroeiende en technisch innovatieve onderneming.
  • Een marktconform salaris dat recht doet aan jouw ervaring
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot inlevering van 3, 6 of 9 ADV dagen voor extra salaris
  • Een actieve personeelsvereniging
  • Leuk en professioneel team

Heb je interesse?

Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability