Vacancies

Senior HR adviseur (not vacant)

infinity-sign-bollegraaf_path
Human Resources

Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar een Senior HR Adviseur 0,8 FTE

Locatie: Appingedam, NL

Ben jij die nieuwe Senior HR adviseur die onze organisatie gaat helpen met het verwezenlijken van haar ambitie om de hele wereld te inspireren met onze toonaangevende recyclingoplossingen? Werk jij graag in een team waar men open, direct en respectvol met elkaar omgaat?  En ga jij graag in de breedte aan de slag met het totale HR pakket? Dan ben jij diegene die Bollegraaf Recycling Solutions zoekt!

De rol

Je adviseert het management en medewerkers op het gebied van HR beleid in de volle breedte, zoals  arbeidsvoorwaarden, opleidingen, wet- en regelgeving, ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden. Strategische personeelsplanning, leiderschap- en teamontwikkeling, daar gaat jouw hart sneller van kloppen! Je houdt je daarnaast bezig met de werving, selectie en begeleiding van nieuwe medewerkers en de coördinatie van de inleen van uitzendkrachten. Je weet waar leidinggevenden en medewerkers hun bed voor uitkomen en draagt graag bij aan het opzetten van een retentiebeleid. Je rapporteert in deze functie aan de Director HR.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO opleiding op gebied van Bedrijfskunde of HR, aangevuld met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je beschikt daarnaast over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, bent resultaatgericht, initiatiefrijk en praktisch ingesteld.

  • HBO(+) werk- en denkniveau.
  • Je organisatiebewustzijn is sterk ontwikkeld 
  • Je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden
  • Je brengt ideeën aan en bent innovatief
  • Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende talen. Naast Nederlands en Engels is Duits en/of Frans een pré.

Aanbod

Een dynamische en uitdagende functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie. Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je curriculum vitae o.v.v. de vacaturetitel naar: sollicitatie@bollegraaf.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martien Smid of Wendy Hopma, via 0596-654333.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More Bollegraaf Group

Other vacancies

See more

Contact us

Click here

Get to know us

To sustainability